lørdag den 1. maj 2010

Overraskelse


En ting jeg altid har drømt om, går i opfyldelse d. 4. august i Malmø. Min kæreste overraskede mig med billetter til Leonard Cohen. Endelig skal jeg opleve denne fantastiske mand live. Han er 76 år gammel, men stadig lige så utrolig som da han var ung. Han er om muligt blevet bedre med årene. Hans tekster er som musikalske digte, der bliver fremført med en så eventyrlig blød og varm stemme og med så meget indlevelse at man ikke er i tvivl om at han mener hvert et ord. Jeg glæder mig helt utroligt meget til denne store oplevelse.
August kom NU!!!!!

torsdag den 29. april 2010

Livet

I sangen "Beautiful Boy, (Darling Boy) siger John Lennon: "Life is just what happens to you, While your busy making other plans". Det er ikke helt forkert. Livet kommer nogen gange i vejen for ens planer. En god veninde, som nærmer sig de 60 år, planlægger sit otium: en masse tid til sig selv, børn, børnebørnene og rejser. I det store hele bare leve godt. Det fortjener hun. Så kommer livet og siger: "Du planlægger, jeg bestemmer". Det dumme liv bestemmer, at hun skal ha' cancer nu. Hvad er meningen? Spørger jeg, men der er ingen svar og ingen mening. Det er bare sådan. Hun skal nok komme ud på den anden side, hel igen. Det tror og håber vi alle på.

 Man kan ikke altid stole på, at ens liv former sig som man planlægger.

tirsdag den 27. april 2010

Kunst

Jeg har kigget efter kunst på nettet og søgt efter Roy Lichtenstein. Man kommer jo ikke uden om ham, når man taler om kunst. Jeg kan desværre ikke uploade nogen af hans billeder, da de er copyright beskyttet.
Jeg kiggede også efter Alberto Vargas. Hans billeder af Pin-up piger  fra 1950'erne er så smukke.
Rene Magritte er også en af mine favoritter. Jeg bli'r altid helt væk i hans billeder, de er som drømmesyn. Jeg bruger hans billede Golconde  som wallpaper i øjeblikket.

Måske man kan ane en lille rød tråd: 50'erne-70'erne.
Den tidsperiode tiltaler mig bare. Tøjet, musikken, kunsten,
jeg er selv vokset op i 60'erne og var teenager sidst i 60'erne
og begyndelsen af 70'erne.


Excuse me while I kiss the sky.
søndag den 25. april 2010

Rundt i hovedet